zaterdag 10 januari 2009

schaatsen

Vandaag zijn we naar de visvijver bij ons in de buurt geweest. Mijn man heeft daar geschaats met zijn moeder, zijn zus en zijn twee neefjes en nichtje. Ik was mee om foto's te maken. Want schaatsen dat kan ik niet. Maar foto's maken dat doe ik graag. Hier een kleine impressie van de foto's die ik heb gemaakt.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ik kreeg vandaag de laatste box van Dolls & Decorations binnen. En laat daar nu papier in zitten dat perfect past bij deze foto's. Dus zo eerst maar eens wat foto's bestellen.
Bedankt voor het kijken en nog een fijn weekend.

8 opmerkingen:

Ingrid zei

Mooie foto's, Heidie. Mooi he die witte bomen? En inderdaad....de kit van Dolls past heel goed bij de foto's. Alsof je het wist....

**SCRAP-GEK** zei

oooooh gave foto's Heidie!!! super! ik ga morgen even een fotoshoot in de sneeuw doen, was er deze week nog niet aan toe gekomen! ik heb zelfs nog geen een foto van dit weer! shame on me! *oops* fijn weekend! groetjes marije.

scrapsfromaboy zei

Wat een prachtige foto's zeg... heerlijk om met die weer te schaatsen, heb vanmiddag zelf ook nog even op het ijs gestaan!

XOXO Peter

~Nancy~ zei

OH wow.. wat zien die foto's er mooi uit zeg.. Nederland ziet er maar mooi uit he.. wij zijn ook op pad geweest vandaag om mooie kiekjes te maken.. hihi.. Fijn weekend verder!

Marga zei

Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Heel bijzonder met die witte takken.

Ingen zei

Wat een super mooie foto's heb je gemaakt Heidi!

Je@net zei

Prachtige foto's Heidie! Ben benieuwd wat voor iets moois je daar weer mee gaat maken!

nora zei

Wat een super foto's Heidie!!Lekker he de winter heeft ook wel weer wat.groetjes Nora