zaterdag 12 april 2008

Midweek Disney

Gisteren zijn we weer terug gekomen van een midweek Disney. Maandag zijn we om half 7vertrokken met de trein naar Arnhem. Daar overgestapt om de trein naar Rosendaal en van daaruit met de trein naar Brussel. Daar hebben we de TGV gepakt. En om 14 uur waren we in Disneyland. De koffer naar het hotel gebracht en meteen het park in. Al vast een paar attracties gedaan. De rest hebben we later gedaan. Het weer was goed. Soms een klein buitje maar over het algemeen zonnig maar wel koud. Maar het was erg mooi. We hebben ongeveer 1600 foto's gemaakt. Dus ik heb nog wat uit te zoeken welke ik wil gaan gebruiken voor het scrappen. Ook hebben we nog twee foto's gekocht die ze hadden gemaakt bij een attractie. De ene foto is van space mountain En daar staan we met z'n tweeën op. En de andere foto is van de tower of terror. En daar is Marco alleen in geweest.
Hier alvast een paar foto's om jullie een indruk te geven van ons verblijf daar.

Bedankt voor het kijken. En nog een fijn weekend. Morgen een communie van mijn nichtje. Het kaartje ligt al klaar en het kado is ook al gekocht.

9 opmerkingen:

Ingrid zei

Als ik de foto's zie, krijg ik ook zin om te gaan. Ben er nog nooit geweest, dus het moet maar eens gaan gebeuren. Succes met het uitzoeken van alle foto's.

Anoniem zei

Oooohhh leuk!

Vind het altijd zo heerlijk daar! En wat heb je mooi weer gehad zeg!

Komen vast heel veel mooie foto's!

Groetjes Iris

Je@net zei

Oooh, wat een leuke foto's Heidie!!
Krijg nu helemaal de kriebels en kan niet wachten tot het september is!!

SCRAP-GEK! zei

ooooh leuke foto's joh!!! krijg helemaal zin om zelf naar Disney te gaan! hihihi! fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad! groetjes marije.

Hetty zei

Hallo

Leuk om de foto's te zien!! Ben benieuwd wat voor moois je gaat scrappen.

gr Hetty

Martine zei

Zo, 1600 foto's, daar zit vast wel wat "scrapbaars" bij.

Groetjes, Martine

Marga zei

Oh wat heerlijk! Wat is het snel voorbij hè. Bij die 1600 foto's zit vast wel heel wat bruikbaars. En wat hebben jullie ontzettend leuke truien aan, had je die daar gekocht?

Anoniem zei

OOOO het is daar zo mega leuk. Ik ben er inmiddels drie keer geweest en zou zo terug gaan.

Anoniem zei

hoi,hoi

Heb eindelijk even een kijkje kunnen nemen op je blog,zitten weer leuke foto's en kaartjes tussen.
Ben benieuwd naar de andere foto's.
groetjes moi.