Pagina's

woensdag 16 juni 2021

Dutchcardlovers

Bij Dutchcardlovers is de uitdaging om een mini slimline kaart te maken. Formaat hiervan is 6 1/4 x 3 1/4 inch of 16 x 8,5 cm. Ik wilde nog een kaart maken om onze nieuwe overburen welkom te heten in de buurt en ben lekker aan de slag gegaan. En dit is het eindresultaat.
Onze buren hebben twee dochters. Vandaar de 4 poppetjes op de kaart. Alle stempels, stanzen en stencils die ik heb gebruikt zijn van Lawn Fawn. Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

8 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke kaart is dit, Heidie!

Els zei

Een heel leuk welkom kaartje voor je nieuwe overburen.
Groetjes, Els

Marjan zei

Wat attent dat je voor hen een kaart maakt, dat wordt vast erg gewaardeerd! je kaart is echt superleuk en wat een mooie blauwe wolkenlucht!
Dank je wel voor het meedoen met DCL, Heid.

Wilma zei

Wat een MOOI welkomstkaartje is dit Heidie. Heel MOOI gemaakt.
Liefs Wilma ☺☺☺

Nicole Parmentier zei

Wat lief dat je je overburen welkom heet met zo een persoonlijk kaartje. Heel leuk! Dat zullen ze vast waarderen. Dankjewel voor het meedoen met de DCL challenge.

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat een leuk kaartje! Zo kun je zien dat er toch nog heel wat op past op zijn klein formaat, mooi gedaan. Leuk dat je met ons meedoet bij DCL!

Marjolijn van Elsberg zei

Superleuk kaartje Heidi

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een schattig kaartje is dit Heidi en ik heb nog zoveel meer mooois gezien sinds mijn laatste blogrondje. Het was al weer even geleden.