vrijdag 13 november 2009

kaartjes gemaakt en top 6

Wat zag ik afgelopen weer tot mijn verbazing. Ik sta met een kaartje van mij in de top 6 van Cardpatterns. Dat maakte mijn hele dag weer goed. Ben geopereerd aan mijn voet en ben ontzettend ziek geweest van de ruggeprik. Gelukkig gaat het nu weer beter. Heb gisteren voor het eerst ook weer zitten te scrappen, kan dat niet zo lang achter elkaar want dan moet mijn voet weer rust hebben.
Ben natuurlijk ook deze week weer aan de slag gegaan met de sketch op cardpatterns. En dit zijn mijn 2 kaarten geworden. Een kaart is voor mijn moeder die volgende week jarig is en de andere is voor mijn peettante die een dag voor mij jarig is.
Ook ben ik nog bezig geweest met de uitdaging op dutchcardlovers. Je moest een altered item maken. Ik heb er voor gekozen om een plantenbakje helemaal om te toveren. Het is een kado voor mijn moeder die volgende week jarig is. Daarin gaan de kado's. Heb er ook een bijpassend kaartje bijgemaakt. Maar die zie je hierboven. Gemaakt met hetzelfde papier. Vond dat ze dat wel verdiend heeft want ze staat altijd voor ons klaar, en nu ik met mijn voet zit helemaal.bedankt voor het kijken en een fijn weekend.

8 opmerkingen:

chantal zei

hoi heidi
wat een leuke creaties heb je weer gemaakt zeg
heel erg leuk
groetjes chantal

Dora zei

Mooie kaartjes en gefeliciteerd met de top 6 notering! En wat een gaaf cadeau voor je moeder! Top hoor, ben je weer aan je voet geopereerd??? Wat vervelend dat je er zo beroerd van was, ik hoop dat jet nu beter gaat!

scrappingtwins zei

Hoi heidi

hoop dat het snel beter gaat met je voet, zodat je weer lekker kan scrappen.
gefeliciteerd met de top-6 notering. leuke kaartjes heb je gemaakt.

groetjes de twins.

Sandra zei

Mooi cadeau voor je moeder heb je gemaakt.
Bedankt voor het meedoen met DCL

whoistracy zei

These are adorable Heidi! Love the colors you combined.

Ellen zei

Wat een leuk kadoo, daar zal je moeder echt blij mee zijn!
Gefeliciteerd met je top 6 notering, Heidi!

Groetjes Ellen

Milnie zei

wat ontzettend mooie dingen heb je weer gemaakt en gefeliciteerd met je behaalde top 6! echt een super prestatie!! Hoop dat het snel beter met je gaat!

Liefs,

Mélanie

Wendy Schoonhoven zei

O dat is ook leuk zeg, mooi, geweldig om cadeau te geven ook. Groetjes, Wendy.