dinsdag 15 juli 2008

travel journaling en een stempelkoffer

Heb voor onze reis naar China een travel journaling gemaakt. Ideeën heb ik overal vandaan gehaald. Ik heb voor elke dag 2 filefolders gesneden met mijn silhouette zodat we er genoeg informatie in kunnen zetten. Ook staat er van elke dag het programma al in wat we gaan doen. En er zitten enveloppen in om spullen in te bewaren. Voor in de traveljournaling zit een kaart van China waar ik de reis op aan kan geven. En de eerste twee bladzijde's gaan over onze voorbereiding. dat we naar een show zijn geweest van de reisorganisatie en dat we daar meteen onze spuiten hebben gehaald.


Voor de stempelafdrukjes die ik inmiddels verzameld heb heb ik een koffertje gemaakt. Het idee heb ik hier vandaan. Het papier komt uit de laatste DGNB.Bedankt voor het kijken en voor jullie berichtjes.

6 opmerkingen:

Frumpies world zei

Wat leuk Heidi en je banner ziet er super uit!!

Je@net zei

Je banner is super Heidie en je projecten zien er KEI GAAF uit!!

Janny zei

geweldiggggg Heidie!

Monique zei

1. Je banner is fantastisch heel erg knap dat het je gelukt is :))
2. Je travel journal is erg mooi geworden. lekker duidelijk en overzichtelijk. Wat een gave reis moet dat worden zeg. Helemaal naar China. Meis ik wens je alvast heel veel plezier toe en ik denk dat dit een mooi boek gaat worden als je weer thuis bent.
3. De stamp-map is ook leuk geworden. heel erg handig.

Jet Mattiesing zei

All the way to China !!! Das gaaf! Net als je TJ en je opbergbox trouwens ...

cleverdoggie zei

Wauw wat een gave traveljournal heb je gemaakt. En je banner is ook gaaf geworden.