zondag 13 januari 2008

aankopen en traveljournaling

Had een nieuw matje voor mijn silhouette en wat andere dingen besteld. En die zijn gisteren bezorgd.

Ook heb ik een traveljournaling gemaakt naar aanleiding van een online workshop bij Piens atelier. Omdat we in april naar Disneyland Parijs gaan gaat het travejournaling hier natuurlijk over. Het boek bestaat uit een aantal pockets met daarin filefolders waar ik elke dag wat op kan schrijven. Verder zitten er kaartjes in waar je iets op kunt schrijven over bijvoorbeeld het weer, de reis zelf en verdere informatie. En er zitten ook een paar zelfgemaakte enveloppen in waar ik de bonnetjes en alle andere dingen die ik daar verzamel in kan gaan doen. Het boekje is gebonden met de bind-it-all en is ongeveer 15 cm bij 15 cm groot. Het witte mickey hoofd (waar je alleen de omtrek van ziet) heb ik uitgesneden met de silhouette.
En nu moet ik eigenlijk nog een traveljornaling gaan maken. Want we gaan van de zomer ook nog naar China toe. Daar gaan we een rondreis maken van 16 dagen. En daar moet natuurlijk ook veel over op geschreven worden.
7 opmerkingen:

Ingrid zei

Oeps! Een aantal dagen je blog niet bezocht en ik heb weer heel wat gemist. Wat een leuk travel journal heb je gemaakt zeg. Daar zul je vast veel plezier aan beleven om in te vullen. Je aankopen zijn ook weer leuk. Mooie stempels! En je kaartjes in je vorige bericht zijn ook weer leuk.

SCRAP-GEK! zei

wauw...super leuke aankopen....en die travel journal is gaaf joh...en ik ben wel een beetje jaloers hoor...ik wil ook zoooo graag naar Disney...kan ik niet stiekem mee in je koffer? hihihihi! LOL! groetjes marije.

Janny zei

wat een gave aankopen zeg en je travel journal is helemaal top!

Je@net zei

O, wat een gave aankopen Heidei!! Hoe bevalt je Silhouette?
En je Traveljournal is gaaf joh! Helemaal super!

Marga zei

Gave dingen heb je gekocht joh. Die stempels zijn echt prachtig. En fijn ding hè die Silhouette :)
Ik vind je traveljournal nu al hartstikke leuk, laat staan als ie straks helemaal vol staat. Ik zou ook wel weer eens naar Disney willen.. maar ja het jaar is net begonnen dus wie weet :)
Een hele fijne avond nog.

Groetjes,
Marga

Frumpies world zei

Hoi Heidi, wat een gaaf boek voor Disney zeg, wij gaan volgend jaar februari weer...is de laatste keer dat de kids nog gratis zijn dus...Leuke stempels ook...xxxWendy.

Tessa Tegendraads zei

wat een leuk boekje !!! echt super