dinsdag 28 oktober 2014

Kwartaal challenge Creatijd

Vanaf deze maand is er weer een nieuwe kwartaal challenge op het Creatijd forum. Ik heb deze maand vier uitdagingen gemaakt.

*Maak een lay-out met sterren;
Ik heb een vel papier bewerkt met gescheurde stroken. Sterren er op geplakt en daarna bewerkt met gesso. Heb wat strookjes uit designpapier gescheurd en die ook opgeplakt. De rand onder de stroken is een stans. De foto is verhoogd opgeplakt. Daaronder zit een tag waar de journaling op staat. Verder nog een aantal sneeuwsterren op geplakt.


* Gebruik een postzegel op een kaart, tag, lay-out, dooske;
Heb een kaartje gemaakt. De postzegel is een stempel. Gestempeld op cardstock en daarna uitgeknipt met een kartelschaar.


* Leef je uit op/met glas;
Ik van plakplastic mallen gemaakt om het glas mee te bewerken. Heb er allemaal sterren op gemaakt. Heb ook een label gemaakt die er aan hangt. Ook hier heb ik weer sterren op verwerkt.
Maak een adventskalender;
Ik heb een pakket met daarin een letterbak van de action bewerkt en er een adventskalender van gemaakt. Heb er meerdere vakken ingemaakt met chipboard. Alles geverfd en daarna beplakt met papier. Heb alles gelakt met mod podge zodat het een glans laag krijgt. Binnen in de vakjes heb ik cijfers geplakt. Boven op heb ik een doosje geplakt met daarop 25. Het doosje kan open zodat daar wat in kan voor eerste kerstdag. De letters heb ik zelf uitgesneden. Bewerkt met glitter en een laag glossy gel.Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

6 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke projecten, Heidie.
Vooral de adventskalender vind ik super gaaf!

Jolanda Goes zei

Ik kwam even neuzen om je adventkalender wat beter te bekijken. Gave projecten heb je gemaakt Heidi! op naar de volgende maand :)

Chantal zei

Wat heb je leuke dingen gemaakt, vooral de adventskalender vind ik helemaal super.
Groetjes,
Chantal

Kitty zei

Wat heb je hard gewerkt zeg! Die adventskalender is een topstuk! Ik ben bang dat het bij mij bij een of misschien twee opdrachten blijft, als ik geen potje tijd vind. ;)

Sabine zei

Prachtig zeg, je adventskalender is echt heel mooi gemaakt en afgewerkt. Liefs sabine

Marjolijn van Elsberg zei

Supergaaf, vooral je kalender, een heel karwei is dat geweest zeg. Goed dat het allemaal gelukt is!