Pagina's

dinsdag 26 maart 2013

You, Me and Magnolia

Bij You, Me and Magnolia is deze week de uitdaging om een lentekaart te maken. Ik heb er voor gekozen om een paas kaart te maken met vrolijke lentekleuren. Ik heb alles weer met de hand genaaid. De paaseieren zijn uitgesneden met de silhouette. De tekststempel is ook van magnolia net zoals de stempel van de paashaas. Ik heb de achtergrond van de stempel ook een kleurtje gegeven.



En een detail foto.




Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.


liftchallenge

Ik heb deze week weer een kaartje gemaakt gebasseerd op de kaart van Liftchallenge. Het is een kaartje geworden voor iemand die deze week 75 jaar word. Het papier wat ik heb gebruikt is van Kaiserkraft.



En een detail foto. Zo kan je zien dat ik een aantal dingen met foam tape verhoogd heb en de vlinders zitten alleen in het midden vast zodat het net lijkt of ze weg kunnen vliegen.


Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.


vrijdag 22 maart 2013

Kaartjes-Inspiratie ChallengeBlog

had van de week al een kaart gemaakt met de sketch op Kaartjes-Inspiratie ChallengeBlog. Maar ik had de uitdaging niet goed gelezen. Ik had alleen voor de kleur blauw gekozen en het moest blauw en roze zijn. Aangezien ik nog wat wilde maken om iemand te bedanken heb ik de sketch nog een keer gemaakt. Deze heb ik gebruikt om een tasje te versieren. Alles is weer met de hand genaaid. De mooie vogelstempel heb ik gewonnen met een candy bij Diny. Diny, heel erg bedankt voor de mooie stempel. Ik heb de stempel gestempeld op wit papier en ingekleurd met copics.




En een detail foto van de voorkant. Helaas lijken de rozen hier niet zo roze als ze in het echt zijn.



En de achterkant van het tasje heb ik ook versierd. Hier alleen gebruik gemaakt van roze papier, pearlpen, een pons, tekststempel en wederom een vogel stempel. In het tasje gaat nog wat lekkers om iemand te bedanken.



Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

donderdag 21 maart 2013

DutchCardlovers/ Cards en Scrap Challenge Blog

Heb deze week de sketch van Dutchcardlovers en hun extra uitdaging, een lentekaart, gecombineerd met de uitdaging bij Cards en Scrap Challenge blog. Daarvoor moest je een schudkaart in voorjaarskleuren maken. Ik heb voor de kleuren lichtblauw en oranje gekozen. vind die kleuren echt bij het voorjaar passen.
Ik heb alles weer met de hand genaaid. Als schudmateriaal heb ik kleine bloemetjes gebruikt.



En een detail foto.



Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

Kaartjes-Inspiratie Challenge

Bij Kaartjes- Inspiratie Challenge stond weer een leuke sketch. Met als extra uitdaging om een kaart in roze of blauw te maken. Ik heb een geheel blauwe kaart gemaakt. Alles is weer met de hand genaaid. Het klokje is bewerkt met een spica pen en daarna bewerkt met glossy gel.



En een detail foto.




Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

woensdag 20 maart 2013

The Dutch Magnolia Chickies/ Ge-we hobby challenge

Ik heb de uitdaging van The Dutch Magnolia Chickies gecombineerd met de sketch van Ge-We hobby Challenge. De uitdaging bij The Dutch Magnolia Chickies is FEEST. Ik heb een magnolia met een feestmuts op en een kado in haar hand gebruikt. De stempel heb ik gestempeld op stempellinnen. Op de achtergrond heb ik slierten confetti geborduurd. Alles is weer met de hand genaaid.



En nog een detail foto.



Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

donderdag 14 maart 2013

a DIE for a SKETCH

This week I saw a beautiful sketch on a DIE for a SKETCH. It's the first time I saw this blog. I decorated the inside of the card to. The template I used on the inside of the card is from Norma. The text I used on the inside is Hoi. It means Hello. So that I can use the card for different occasions.

Ik vond deze week een leuke sketch op a DIE for a SKETCH.  Ik kende het blog nog niet maar kwam er via een ander blog terecht. Ik heb de binnenkant van de kaart ook versierd. Heb hier ook de beschrijving van Norma voor gebruikt. Als tekst heb ik Hoi! gebruikt. Zo kan ik het kaartje voor verschillende dingen gebruiken.



The inside from the card. De binnenkant van de kaart.





Thanks for watching and al the commants.
Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.


woensdag 13 maart 2013

Mojo Monday

This week I saw a beautiful sketch on the Mojo Monday blog. I made a card based on the sketch.  It's a birthday card.

Deze week zag ik een mooie sketch op het Mojo Monday blog. Ik heb een kaart gemaakt die gebasseerd is op deze sketch. Het is een verjaardagskaart geworden. Alles is met de hand genaaid. De stipjes zijn gemaakt met een pearlpen.




Thanks for watching and al the comments.
Bedankt voor het kijken en voor alle reacties

dutchcardlovers, elke kaart een feestje

Ik heb deze week de uitdaging van dutchcardlovers ( een sketch) gecombineerd met de uitdaging van elke kaart een feestje (wit met pastel) gecombineerd. Ik heb alleen gebruik gemaakt van wit cardstock en licht roze designpapier.  De roos heb ik zelf gemaakt van lint. De vlinders zijn gestempeld en daarna verhoogd opgeplakt. De kleine swirls heb ik gemaakt met een pearlpen. En dit is mijn kaart geworden.



bedankt voor het kijken en voor alle reacties. Ik vind het altijd erg leuk om jullie reacties te lezen.

maandag 11 maart 2013

You, Me and Magnolia

De challenge bij You, Me and Magnolia is deze week een verjaardagskaart. En verjaardagskaarten heb je nooit genoeg. Ik heb dus een kaart gemaakt met een magnolia er op. De binnenkant van de kaart heb ik ook versierd. het idee voor de binnenkant heb ik van het blog van Norma vandaan. De magnolia is gekleurd met copics. Het jurkje van de magnolia en de vlaggetjes heb ik bewerkt met glimmerglam.


En een detail foto van de voorkant.



De binnenkant van de kaart



Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.



donderdag 7 maart 2013

lift challenge

Bij liftchallenge hebben ze weer een leuke kaart om te liften. Ik ben aan de slag gegaan met de papiertjes die ik pas heb gewonnen. Alles is met de hand genaaid.



En een detail foto.




Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.


elke kaart een feestje

Bij elke kaart een feestje was de uitdaging deze week een sketch met als extra uitdaging shoppen. Ik moest toen ik die extra uitdaging meteen denken aan een meisje dat in de kledingkast van haar moeder shopt. Ik keek tussen mijn stempelafdrukjes en deze paste er perfect bij. De tasjes heb ik zelf gemaakt van een restje papier. Aan een van de tasjes hangt een label met tekst. Alles is met de hand genaaid. Aan de rechterkant zitten kleine knoopjes.



En een detail foto.




Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

dutchcardlovers

Deze week was de uitdaging bij dutchcardlovers om een tag op je kaart te gebruiken. Ik heb twee tags op mijn kaart gebruikt. Een grotere met afbeelding en een kleine tag met een kleine gestempelde tak er op. Een deel van de bloemen zijn zelf gemaakt met een soort crepepapier. En daarna gespoten met glimmermist. De bovenste helft van de kaart hebt ik bewerkt met een embossingfolder.



Een paar detail foto's.





Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.