Pagina's

woensdag 30 september 2009

kaartjes Cardpatterns

Ook ben ik deze week weer aan de slag gegaan met de sketch op cardpatterns. Ook deze keer weer een kerstkaart en een kaartje voor iemand die altijd trouw mijn blog bezoekt en ziek is. Weet dat ze hem inmiddels heeft ontvangen dus ik kan hem nu plaatsen.




bedankt voor het kijken en voor alle berichtjes die jullie altijd achterlaten.

kaartjes 2sketches 4 you

Deze week ook weer aan de slag gegaan met de sketch op 2 sketches 4 you. En ook deze keer heb ik weer twee kaartjes gemaakt. En dit zijn ze geworden.




bedankt voor het kijken

zondag 27 september 2009

kaartjes gemaakt

Kwam deze week via de blog van Dora terecht op een hele leuke sketch site namelijk get sketchy. En met deze sketch heb ik ook weer twee kaartjes gemaakt.
Weer een kerstkaart, zo heb ik er met kerst genoeg om te versturen.



En heb vast een kaartje gemaakt voor mijn vriendin Brenda die nu heerlijk op vakantie is in Australië. Om haar als ze terug komt een welkom thuis toe te wensen.



Ik had Brenda ook een kaartje gestuurd om haar een fijne vakantie toe te wensen. En ook die had ik jullie nog niet laten zien, omdat ik weet dat mijn vriendin ook af en toe hier een kijkje neemt.




bedankt voor het kijken en voor alle berichtjes.

donderdag 24 september 2009

kaartjes 2 sketches 4 you

Ook ben ik weer aan de slag gegaan met de sketch op 2 sketches 4 you. Ook deze keer heb ik een kerstkaart en een kaart voor mijn voorraad gemaakt. Omdat er bij ons in de omgeving een paar mensen zwanger zijn heb ik nog maar een geboortekaartje gemaakt voor de voorraad. Dit zijn de kaarten geworden.




bedankt voor het kijken. Nog maar een dagje werken en dan kunnen we alweer genieten van het weekend.

kaartjes cardpatterns en deurhanger

Ben ook deze week weer aan de slag gegaan met de sketch op cardpatterns. Ik ga vanaf nu proberen om bij elke sketch die ik maak een gewoon kaartje en een kerstkaart te maken. Zo heb ik voor kerstmis genoeg kaarten om te versturen.
En dit is de kerstkaart geworden.



en voor ons nichtje die zaterdag 12 jaar wordt heb ik deze kaart gemaakt. Op de foto staat ze zelf toen ze samen met mijn man aan het klimmen was in Toverland.



En als klein kado heb ik deze deurhanger gemaakt. Met daarop ook weer een paar foto's van het klimmen.





bedankt voor het kijken.

zondag 20 september 2009

kaartjes dutch card lovers

Ben gisteren weer aan de slag gegaan met de sketch op dutch card lovers. Heb een paar kaartjes gemaakt met dezelfde sketch. En dit zijn ze geworden.





Ik ga nog even genieten van mijn weekend. Bedankt voor het kijken en voor alle berichtjes die jullie altijd achterlaten.

donderdag 17 september 2009

kaartjes dutch card lovers

En als laatste ben ik ook nog aan de slag gegaan met de sketch op dutch card lovers. Heb er een kaart mee gemaakt voor de trouwdag van mijn oom en tante. En dit is hem geworden.




Ook heb ik er nog een kerstkaart mee gemaakt. Helaas kun je op de foto niet lezen welk gedicht er op de binnenkant van de kaart staat. Er staat: Christmas is a time of joy, A time for love and cheer, a time for making memories. That last throughout the year.




bedankt voor het kijken. Nog maar een dag werken en dan hebben we al weer weekend.

kaartje 2 sketches 4 you

Ook ben ik deze week weer aan de slag gegaan met de sketch op 2 sketches 4 you. En dit is mijn uitwerking geworden.




Bedankt voor het kijken.

kaartje cardpatterns

Heb ook deze week weer meegegaan aan de sketch op cardpatterns. En dit is mijn uitwerking geworden.



bedankt voor het kijken.

zondag 13 september 2009

kaartjes 2 sketches 4 you.

Heb weer een aantal kaarten gemaakt met de sketch op 2 sketches 4 you. Ben te laat met inzenden. Maar wilde ze jullie toch laten zien.

En dit zijn ze geworden:





verder zijn we gisteren naar een paar monumenten geweest die in het kader van de open monumenten dagen open waren. Hier een paar foto's om jullie een idee te geven.







bedankt voor het kijken.

vrijdag 11 september 2009

kaart en kadotas dutchcardlovers

Ook deze week ben ik weer aan de slag gegaan met de sketch op dutchcardlovers. Heb er een kaart en een kadotasje mee gemaakt. Want ons nichtje is binnenkort jarig en die wilde natuurlijk ook zo'n leuk tasje. En zo is het ook veel leuker om geld te geven. En natuurlijk gaat er ook dit keer wat lekkers in.

voorkant tasje:



achterkant tasje(gebasseerd op de sketch):



de kaart die er bij hoort:



Bedankt voor het kijken en voor de berichtjes die jullie altijd achter laten.
Fijn weekend.

donderdag 10 september 2009

kaartjes cardpatterns

Ben ook deze week weer aan de slag gegaan met de sketch op cardpatterns. En dit zijn de kaarten die ik er mee heb gemaakt.





Bedankt voor het kijken. Nog maar een dag werken en dan al weer lekker weekend.