zaterdag 3 oktober 2009

kaartenworkshop P&P

Ben gisteren naar P&P geweest. Daar werden in het kader van World card making day 6 workshops gegegeven. Je kon ze per stuk boeken maar ook alle 6 volgen. En dat heb ik gedaan. Hier zie je alle 6 kaarten die ik heb gemaakt.
En hier een paar foto's die tijdens de workshops zijn gemaakt, en een foto van de hele mooie kersthoek die ze aan het inrichten waren. Heleen en Wendy het was leuk om jullie weer eens te zien. En Yvonne leuk om je te leren kennen.


Marjan en Ella, Jolanda, Truike, Samantha en alle andere dames heel erg bedankt voor de leuke workshops.

En natuurlijk heb ik ook nog even geshopt. Een paar albums voor alle vakantiefoto's van dit jaar. Het papier had ik de laatste keer al gekocht. En papier om een kado te maken voor mijn neef en zijn vrouw die hun eerste kindje verwachten, en wat dingen om bij het kado te doen. Verder wat spullen voor kerstkaarten en stof.Mijn vriendin Brenda is op vakantie naar Australie. Op haar blog kun je haar reisverslag lezen en ook foto's bekijken.

Bedankt voor het kijken.

7 opmerkingen:

Dora zei

Ziet er erg gezellig uit, en je hebt leuke kaarten gemaakt. En wat een gave spulletjes heb je gekocht, dat is altijd leuk:):):):)

Ingrid zei

Wat een leuke kaarten heb je gemaakt, Heidie. Zo te zien, was het een gezellige dag. En leuke spullen heb je gekocht. Veel plezier ermee!

xoxo

chantal zei

leuke kaarten heb je gemaakt ziet er erg gezellig uit op de foto's
en leuke nieuwe spulletjes heb je gekocht
liefe groetjes chantal

nora zei

Zo te zien heb jij je wel vermaakt Heidie!'t ziet er allemaal zo leuk uit.En wat een leuke dingen heb je gekocht,Groetjes Nora

Je@net zei

Hoi Heidie, zo te zien heb je een super gave dag gehad bij P&P! Fijn zo. En wat een mooie kaarten heb je er gemaakt zeg.
Vond je Hairspray ook zo super leuk? Wij waren er vrijdagavond en zaten op balkon. Jammer dat we elkaar niet gezien hebben.

jolan zei

ohhhh wat was dat voor een rare muts die ik langs zag komen (lol) Ik zag ook dat jij van die schattige kerst klokjes had....Zo leuk! Het was dan ook zeer gezellig en ik hoop dat iedereen het naar het zin heeft gehad. Tot gauw (magnolia event?) groetjes JOlan en leuk dat je mijn werkjes in de SBM leuk vond thx...

scrappingtwins zei

Hoi Heidi

Het was ook een reuze gezellige dag, en wij vonden het fijn om de workshops te geven. Leuke foto's heb je van ons gemaakt.
En we blijven je zeker volgen

groetjes marjan en ella