vrijdag 3 juli 2009

musical en kaartjes gemaakt

Afgelopen zaterdag zijn we naar de musical FOOTLOOSE geweest, wat een leuke swingende musical. En kwamen ook nog bekenden tegen. Jeanet, Sarike en Marije leuk om jullie weer even te zien.
Hier een klein stukje om jullie ook even te laten meegenieten.Ook ben ik deze week weer aan de slag gegaan met een paar sketches die ik vond op internet.

De eerste is gebasseerd op de sketch op cardpatterns. En dit is hem geworden.Ook heb ik nog een kaartje gemaakt gebasseerd op de sketch op 2 sketches 4 you. En dit is hem geworden.Voor de laatste twee kaarten heb ik gebruik gemaakt van de sketch op dutch card lovers. Het eerste kaartje is een geboortekaartje voor een collega van mijn man.En dan nog een kaartje met voorop ruimte voor een kadobon. Is een kaartje voor mijn voorraad.bedankt voor het kijken. Ik ga lekker in de nieuwste cards only lezen die vandaag in de bus lag. Dus ik kom mijn weekend wel door. Fijn weekend.

6 opmerkingen:

clouds shadler zei

such cute cards! you seem to be busy with some card making for sure! love them all, cute!

Clouds :D

rosalien zei

Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt Heide. Je bent lekker op dreef. Bedankt voor het meedoen.:))

Groetjes Rosalien

Dora zei

JIj bent lekker bezig, weer een stapel, en ook weer even leuk! En het is ook zo lekker dan ben je bezig en dan gaat het goed, dan ga je zo door;)

Groetjes Dora

cheryln zei

lovely cards!

**SCRAP-GEK** zei

Hoi Heidie, sorry....zolang niet op je blog geweest...oeps...ik ga mijn leven beteren hoor! LOL! :-)

Footloose was gaaf!!! Vond het helemaal super! En het is gelukt met de kaartjes voor Hairspray, dus daar gaan we ook heen! Jippie!

Leuke kaartjes heb je gemaakt joh! Toppie!

Fijne zondag! Groetjes Marije.

nora zei

Leuke kaartjes heb je gemaakt Heidie!!Erg leuk papier ook.groetjes Nora