donderdag 21 mei 2009

kaartje cardpatterns en 2s4y

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer vandaag. Wij wel. Wij hebben heerlijk rond gewandeld in het openluchtmuseum in Arnhem.
Van de week heb ik ook nog een kaartje gemaakt. Is een kaartje voor mijn voorraad. Hij is gebasseerd op de sketch op cardpatterns. En de binnenkant is gebasseerd op een workshop uit de cards only van Tiets. En dit is hem geworden.

Ook heb ik nog een kaartje gemaakt gebasseerd op de sketch op 2 sketches 4 you. het is een kaartje geworden voor een mannelijke collega van mij. Hij neemt maandag afscheid op het werk, maar helaas kan ik daar niet bij zijn. Omdat ik dan naar het ziekenhuis moet voor een operatie aan mijn voet.bedankt voor het kijken en geniet van het lange weekend.

7 opmerkingen:

Tenia Nelson zei

Great cards!!

Sonya zei

Your card is indeed a work of art! So much work must have gone into creating your take on our sketch this week at Card Patterns. Love the colours and the inside is amazing!

Savitri zei

Wow, pretty card and I love how you did the inside!!

Floortje zei

Mooie kaartjes Heidie en succes maandag in het ziekenhuis!
Groetjes, Floortje

Laura Davis zei

Very nice card Heidie! Thanks for playing at 2S4Y!
Laura

whoistracy zei

This is wonderful! Love the colors and how you decorated the inside. Just great. Thanks for playing along at CP with us.

Tiets zei

wat mooi gedaan Heidi enne ik wens je sterkte en succes maandag!