maandag 20 oktober 2008

kaartje a la nancy en kerstkaarten

Zag op de blog van Nancy weer zo'n leuke workshop staan. En laat ik nu toch nog net op de valreep nog even tijd hebben gevonden om het kaartje te maken. Want vandaag is de laatste dag dat je hem kunt plaatsen om mee te doen aan haar verloting. En dit is die geworden.Ook heb ik nog twee kerstkaarten gemaakt. Heb ze heel erg eenvoudig gehouden en ook deze keer weer mijn naaimachine gebruikt.
Zo en nu weer verder aan de scrap. Heb nog een hele lading China foto's liggen. En zaterdag zijn we naar Scrappoint geweest en daar heb ik weer mooi papier gekocht voor de rest van de foto's. Er was daar een erg leuke dag met een aantal make en take's. Had niet zo veel tijd dus ik heb er maar een gemaakt. En je kreeg ook nog eens 15% korting op je aankopen. En dat is altijd mooi meegenomen toch. Heb een hele lading papier gekocht. kan jullie helaas niks laten zien want alles ligt op volgorde met foto's er tussen. Dus ik heb nog wat te doen.

Bedankt voor het kijken.

6 opmerkingen:

Chantal zei

Leuke kaartjes heb je gemaakt. Succes bij het maken van je China album, ben erg benieuwd naar het eindresultaat.

~Nancy~ zei

Hey Heidie! Je kaartje is echt leuk geworden joh! wowie! SUperleuk dat je de tijd hebt genomen om wat met mijn workshopje te doen!!!! LEuke kleurtjes en details heb je gebruikt.. WOWIEE.. je andere kaartjes zijn trouwens ook leuk!! Veel plezier met het ver-scrappen van de China foto's! XX

Je@net zei

Wat een leuke kaartjes Heidie!!

butterfly zei

Leuke en mooie kaartjes.

nora zei

Hoi Heidie, leuke kaartjes heb je gemaakt.groetjes Nora

Iris zei

Hoi Heidi!
Wat gezellig dat je een berichtje hebt achtergelaten op mijn blog!

Leuke kaartjes heb je gemaakt!
Ben benieuwd naar je China album!