zaterdag 13 september 2008

kaartjes gemaakt, geshopt en monumentendag

Ben van de week weer druk bezig geweest om kaartjes te maken.
Deze kaarten zijn allemaal gemaakt met de cardkit van Paper & Pictures te Doorn.
Als je het bovenstaande kaartje open vouwt zie je een andere tekst.Hier heb ik gebruik gemaakt van het chipboard huisje wat bij de card kit zat. Het huisje heb ik uitgesneden en dubbel gevouwen. Deze kaart is voor kennissen die pas verhuisd zijn.
Deze kaarten zijn allemaal gemaakt met restjes papier die ik nog over had van de card Kit. Heb nu alle papier uit de kit gebruikt.

Ook heb ik voor mijn vriendin die een beetje in de lappenmand zit een kaartje gemaakt om ze te laten weten dat we aan haar denken. Het idee komt zoals heel veel van mijn kaartjes uit een van de Cards Only. Daar kijk ik altijd in om inspiratie te krijgen.En dan nog een kaartje gemaakt voor onze neef die 11 jaar is geworden.Vandaag ben ik samen met mijn man naar Paper & Pictures geweest. En daar kwamen we Marije en Jeanet ook tegen. Leuk om jullie weer eens te zien. En natuurlijk heb ik ook nog wat gekocht.een album voor al mijn foto's van China.
En wat papier. Heb ook wat rollen handgeschept papier gekocht om mijn album daar mee te gaan beplakken. Heb voor de rest eigenlijk alleen papier gekocht om kaartjes te maken, omdat ik het papier voor de foto's van China pas wil kopen als ik de foto's binnen heb. En als het goed is moeten die met een paar dagen in de bus liggen.

Na dat we naar P&P zijn geweest zijn we naar Driebergen gereden waar we een rondrit hebben gemaakt met een paardentram. Die reed speciaal omdat het vandaag en morgen open monumenten dag is. En bij elke stop stapte er iemand in om een verhaal te vertellen over Driebergen en omgeving. En bij ons in de tram zat iemand die geboren en getogen was in Driebergen en die vertelde onderweg ook nog van alles. Toen we bij de paardentram aankwamen werd er net een hoefijzer van een paard gerepareerd. Mooi om te zien. Toen dat klaar was konden we vertrekken.
Hier onder een kleine fotocollage van de foto's die ik gemaakt heb.


Bedankt voor het kijken en voor alle berichtjes die jullie altijd achter laten. En nog een fijn weekend.

5 opmerkingen:

Je@net zei

Hi Heidie, jullie hebben er zaterdag een leuke dag van gemaakt zeg! Goed idee!
Je aankopen zien er super uit en je kaartjes zijn weer TOP!!

nora zei

Hoi Heidie,wat heb je leuke kaartjes gemaakt en zoveel,je bent goed aan de slag geweest,groetjes Nora

Frumpies world zei

Wat ben jij druk geweest zeg! Leuke kaarten heb je gemaakt en lekker wezen shoppen in Doorn! Veel plezier met je spulletjes,xxxWEndy.

Anoniem zei

hoi,hoi

heb je dingetjes voor china gezien,dat word veel knutselen,veel plezier en kom snel een keer een kijkje nemen.

groet moi.

Romy zei

Dat klonk als een hele leuke dag! Wat een mooie kaarten allemaal! Ik weet zeker dat de ontvangers er blij mee zullen zijn.