Pagina's

zaterdag 20 september 2008

genieten van de zon,dagje elburg,kaartje

Hebben jullie vandaag ook zo genoten van de zon. Onze katten wel. Kijk maar eens naar de foto's die ik vandaag van ze gemaakt heb. Meestal liggen ze binnen op de bank in de zon. De zwarte zit ook vaak buiten in de zon.



Nadat we naar Scrappoint waren geweest in Apeldoorn waar ik alvast wat papier heb gekocht voor onze China foto's (sorry, kan het helaas niet laten zien, want ik heb alles op volgorde liggen, met de foto's er tussen.) Daarna zijn wij zijn naar Elburg gereden. Eerst naar een joods museum en daarna het stadje in. En daar lekker op een terrasje gezeten. En natuurlijk had ik mijn fototoestel mee dus ik heb ook nog wat foto's gemaakt.



En verder heb ik voor de vader van mijn collega/vriendin dit kaartje gemaakt. Hij is helaas ongeneeslijk ziek en ik wilde toch een kaartje voor hem maken. Mijn collega zei gebruik a.u.b. een beetje vrolijke kleuren. Sombere kaarten kreeg hij al genoeg. Dus dat heb ik gedaan. En het kaartje gaat met een zakje kersenbonbons (zijn favoriete snoep) naar hem toe.



Bedankt voor het kijken en voor alle lieve berichtjes die jullie altijd achter laten. En nog een fijn weekend.

3 opmerkingen:

Je@net zei

Leuke foto's Heidie!!
En wat een lief kaartje, ontzettend leuk idee om er een zakje kersenbonbons bij te doen!!

Monique zei

Wat ben je goed bezig geweest met je mooie kaartjes allemaal en ook lekker weggeweest. Mooie foto's, ook van je lieve poezen. heerlijk hé dat ze zo lekker lui kunnen liggen. Daar kan ik echt jaloers op worden.
Je laatste kaartje vind ik erg mooi en ook een leuk idee om je stans in te smeren met inkt en dan te embossen.

Marga zei

Wat een mooie foto's . lekker scrappen maar weer.
Ben heel benieuwd naar je China album straks...........veel plezier met het maken, maar wel af en toe showen hoor!!!!!