Pagina's

zondag 28 oktober 2007

presentatie boek

Mijn man was zo lief om vanmiddag samen met mij naar Doorn te gaan om naar de presentatie van het nieuwste boek te gaan waar Jeanet aan mee heeft gewerkt. En zo ziet de voorkant er uit.

Er staan werkelijk hele leuke kaarten in. Daar ga ik van de week eens even aan beginnen. En natuurlijk heb ik er een paar handtekeningen in laten zetten. Van Truike, Nina, Tiets en een mooie persoonlijke handtekening van Jeanet.

Tamara, Marije, Jeanet en niet te vergeten Wendy(leuk dat je me herkende) leuk om jullie weer te zien. En Jeanet ik beloof je kom snel een keertje scrappen en dan neem ik natuurlijk mijn stempels mee.

nieuwe wedstrijd dolls

Op de website van Dolls staat weer een nieuwe wedstrijd. En dit was de opdracht:
* Maak een enkele lay-out
* Je moet 1 vel cardstock gebruiken als ondergrond.
* Je moet een stuk cardstock van een andere kleur dan de ondergrond gebruiken, MAAR hierop moet je zelf een een design aanbrengen. Dit stuk willen we dus niet effen terug zien.
* Je mag GEEN designpapier gebruiken.
* Verder mag wel alles.
Je kunt mijn inzending hier bekijken.

zaterdag 27 oktober 2007

getagd

Ik ben getagd door Jeanet en Tamara.
Banen die ik heb gehad:
1. schoonmaakwerk in de schoolvakantie
2. stage gelopen en vakantiewerk in de keuken van een restaurant
3. werken in een metaalfabriek

Films die ik altijd wel kan kijken:
1. Kijk niet zo vaak films maar Disneyfilms die kan ik altijd wel kijken

T.v. programma's die ik altijd kijk:
1. klusprogramma's
2. medische programma's
3. kookprogramma's
4. soaps

Plaatsen waar ik gewoond heb:
1. Silvolde
2. Doetinchem

Favoriete eten:
1. Thais eten
2. Turks eten
3. Italiaans eten
4. stampot boerenkool of zuurkool

favoriete kleuren:
1. blauw
2. bruintinten
3. zwart
4. velle kleuren

Plaatsen waar ik nu wel zou willen zijn:
1. In een lekker warm land
2. Canada
3. Afrika
4. Thailand

Namen die ik nooit gebruiken zou voor mijn kinderen:
1. Heidie
2. Kristel
3. Kim
4. Lianne
5. Mark

En dit zijn de dingen waar ik dankbaar voor ben:
1. Mijn man Marco die me altijd steunt en erg gewoon altijd voor me is
2. Mijn ouders die altijd voor me klaar staan
3. Mijn vriendinnen Femke en Brenda gewoon omdat ze zulke goede vriendinnen zijn
4. Mijn hobby scrappen, daar heb ik heel veel plezier in
5. Mijn gezondheid. Ook al mankeer ik wat want ik weet dat het altijd erger kan.
En met medicijnen is er goed met COPD(chronische bronchitis) te leven.
6. Dat ik soms(als ik tijd heb) lekker mag komen scrappen bij Jeanet, samen met
Marije en Tamara. En dat is altijd erg gezellig

Ook heb ik nog twee kaartjes gemaakt. Een voor mijn vriendin waar we zaterdag zijn geweest.
En een voor Tamara en Maikel om hun te feleciteren met hun zwangerschap.
En dan heb ik nog een theedoos gemaakt voor mijn schoonzus die woensdag jarig was. De theedoos heb ik beplakt met papier en daarna geplastificeerd. Heb hem op een dienblad gezet met twee theeglazen en twee schoteltjes om je theezakjes op te doen en twee doosjes met thee.



donderdag 18 oktober 2007

kaartjes gemaakt

Op de blog van Nancy staat een challenge om een kaart te maken. En dit heb ik er van gemaakt.

En deze challenge heeft me geinspireerd om nog meer kaarten te maken. Hier is een kleine show van de rest van de kaarten die ik gemaakt heb. Niet allemaal volgens de challenge van Nancy hoor. Sommige zijn ook gemaakt met knipvellen van de markt. Met een klein beetje eigen inbreng.


zaterdag 13 oktober 2007

adventskalender

Ik heb net de laatste hand gelegd aan mijn adventskalender. Met de pijl kun je de dag aangeven. Er zit een klein wasknijpertje onder wat je aan de dagen vast kunt maken. Het idee heb ik gekregen van Jeanet. Normaal gaat een adventskalender maar tot kerst. Maar omdat er 29 december iemand in de familie nog jarig is vond ik het leuk om hem over de hele maand december te laten gaan. Daarom is de titel ook op weg in December. Was erg leuk om te maken. En van het papier wat ik over heb kan ik weer mooi kerstkaartjes maken. Moet er namelijk nog een aantal maken.


nieuwe laarzen gekocht

Heb vandaag in de stad eindelijk nieuwe laarzen gekocht. En dat was ook wel nodig ook want de oude werden erg slecht. En dit zijn ze geworden.

dinsdag 9 oktober 2007

nieuwe dingen gemaakt

Heb voor de zus van mijn collega ( heeft een hartaanval gehad) en voor mijn vriendin een kaartje gemaakt. De stempel zat in de laatste Dolls Good News Box. Ik heb hem gestempeld met stazon en toen ingekleurd. Idee heb ik van Hanneke van het forum van Dolls.


Ook heb ik voor een Jolanda(een kennis) dit kleine boekje gemaakt met een aantal foto's van haar twee kinderen. Moet er nog even een kaartje bij doen en dan kan ik hem opsturen.

zondag 7 oktober 2007

wedstrijd dolls

De uitslag van de wedstrijd bij Dolls is vandaag bekend gemaakt. Ik heb niks gewonnen. Maar dat maakt niet uit. Ik heb er wel een hele leuke lo aan over gehouden. En mijn vriendinnen hebben hem ook al gezien en vonden hem allebei erg mooi. En daar ging het mij ook om. Dat ze weten hoe ik hun waardeer en bewondering voor hen heb. Meiden ik ben blij met jullie als vriendinnen

vrijdag 5 oktober 2007

demonstratie door Jeanet

Morgen geeft mijn scrapvriendin Jeanet een demonstratie bij Wansink Hobby in Doetinchem. Dus wie tijd heeft en in de buurt is ga even kijken bij haar. Ze maakt erg mooie dingen. Kijk maar eens op haar blog. Ik ga morgen vroeg wel even kijken bij haar. Even wat inspiratie op doen. Dus Jeanet als je dit nog leest voor morgen TOT MORGEN.

weekendje weg geweest

Omdat mijn oom en tante 35 jaar getrouwd waren hebben ze ons afgelopen weekend mee genomen naar Marreveld in Groenlo. Daar hebben we twee huisjes gehad van vrijdag tot zondag. Zaterdags zijn we naar Erve Kots in Lievelde geweest. Dat is een openlucht museum met huizen die daar echt uit de streek komen. Daar was ook een hobbybeurs en daar hebben we ook nog even een kijkje genomen. En na een mok warme chocolademelk bij Erve Kots zijn we even naar de kaasboerderij geweest die tegen over Erve Kots ligt. Daar hebben we een rondleiding gekregen en kaas geproefd en natuurlijk ook even een stukje gekocht voor thuis. Voor de rest hebben we het hele weekend lekker geluierd, gepraat, gewandeld en gezwommen. Kort om het was een erg gezellig weekend. En ze vonden het boekje(zie vorige bericht) dat ik gemaakt had ook erg mooi.
TANTE RIA EN OME THEO HEEL ERG BEDANKT. HET WAS ERG GEZELLIG.
En hier volgen nog wat foto's van Erve Kots.