zondag 18 november 2007

kaartjes gemaakt en tote versierd

Heb een kaartje gemaakt naar aanleiding van de chalence op de blog van Nancy. Het papier is van Daisy Bucket(het groene, is dubbelzijdig) en van Around the block(het rode). Verder nog een groen lintje(merk onbekend) en wat rode strassteentjes en zilver borduurgaren. Eigenlijk was gisteren de laatste dag dat je het kaartje kon posten. maar door een aantal omstandigheden is me dat gisteren helaas niet meer gelukt.

Ook heb ik van de week een tote gekocht bij de kruidvat. Vond hem een beetje saai. Dus ik heb er op gestempeld en er een aantal steentjes opgezet met mijn hotfix. En nu eerst maar eens mijn spullen er in stoppen.Ook heb ik nog twee andere kerstkaartjes gemaakt met stempelafdrukken die ik geruild had.


Bedankt voor het kijken en nog een fijn weekend.

5 opmerkingen:

~Nancy~ zei

Hoi heidi! wat ongelooflijk leuk dat je wat hebt gedaan met mijn workshopje!!! Jouw versie is echt superleuk geworden joh.. echt suuuper!!! Enne.. dagje te laat maakt echt niet uit hoor.. ik wilde gewoon een deadline noemen.. maar ik ben heel flexibel hoor.. ik zal vandaag vragen of mijn vriend een nummer noemt en dan gaat er iets leuks naar de persoon die aan dat nummer hangt!

Enne.. wat leuk wat je met die tote hebt gedaan! Je hebt gelijk.. hij is een beetje saai zo he (ik heb hem ook)... misschien dat ik ook maar eens aan de gang moet met mijn hotfix.. (dan gebruik ik hem ook nog eens.. hihihi..)

Groetjes en tot gauw!
Nancy

Je@net zei

Heee Heidie, dat ziet er gaaf uit! Zowel de kaarten als de tote, super joh!!

Janny zei

leeeuke kaarten en je tote ziet er zo gaaf uit zeg!

Frumpies world zei

Hoi Heidi, je tote ziet er super uit zeg...heel erg leuk gedaan. Je kaarten zien er ook weer erg leuk uit...fijn weekend vast, groetjes, Wendy.

Tessa Tegendraads zei

Leuk die tote zo!!

Tessa